Sportszer Hírek

DotcommerceDay – az internetes vásárlás napja - nem csupán egy egy napig tartó akció, hanem egy új mozgalom kezdete. A mozgalom célja, hogy az internetezőkkel megismertesse az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

TELEPHELYÜNKÖN A TRAMBULINOK ÖSSZESZERELVE MEGTEKINTHETŐK , KOLLÉGÁINK SEGÍTENEK A VÁLASZTÁSBAN! A gyerekek kedvence a trambulin, reggeltől napestig  önfeledten játszanak, ugrálnak benne már a legkisebbek is miközben az egyensúly érzékük fejlődésére, fizikai állóképességük növelésére észrevétlenül fejti ki kedvező hatását az eszköz használata. A trambulin a gyógytornászok terapeuták által ajánlott , használt és bevált fejlesztő eszköz. A lakásban a mini trambulinok férnek el, így a gyerekek alig várják, hogy a kültéri trambulinon ugrálhassanak a jóidő beálltával. Az óriás kültéri kerti trambulinok időjárásállók, nagy felületük mozgásszabadságot biztosít. A szabadban, a háló által árnyékolt szűrt fényben a jó levegőn végzett mozgás egészséges és vidám nyári program.

855 magyar webáruház az Ország Boltja versenyen 2016 évben!

Ez nem kevesebbet jelent mint az aktív magyarországi webáruházak  jelentős része ,  döntött úgy, hogy versenybe száll az Ország Boltja címért. A hihetetlenül gyorsan fejlődő magyar e-kereskedelem életének fontos eleme a verseny, a kategória díjak a minőségi szolgáltatás szimbólumává váltak az online piactéren.

A szakma és az online piactér fejlődésével együtt a versenyben elért helyezések fontossága évről évre növekszik.

Az Ország Boltja versenyt azért hozta létre az Árukereső.hu 2011-ben ,  hogy kiderüljön, melyek a legnépszerűbb és legjobb minőségű webáruházak.

Az új típusú fektetők a mindennapi használatban egy gyorsan és könnyen kezelhető eszközt biztosítanak az óvodáknak.A Tactic Color szellőző felületű műanyag ágy kialakításánál a másik fő szempont, hogy biztonságos. Az ágy barátságos pasztell színű, könnyű és egymásba rakva kis helyen tárolható, az egész rakat könnyedén eltolható. 

2017.05.10 10:38

Játékos, mégis hatékony mozgásra sarkallja az embert a fit-ball, a sokoldalú labda. Kíméli az ízületeket, jót tesz a gerincnek, táncos koreográfiák is megvalósíthatók vele. A nagyméretű labdát eleinte rehabilitációra használták.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu