Sportszer Hírek

Köztudott tény, hogy a sport jót tesz az egészségnek. Vannak, akik futni vagy edzőterembe járnak, mások úsznak, vagy éppen a helyi focicsapat tagjai. Ezek mind olyan aktív sportok, amelyek több ízben is pozitív hatással lehetnek az ember szellemi és testi egészségére is. Érdekes mód, a röplabdáról meglepően ritkán hallunk, ha a sportokról van szó, pedig ezt is a legegészségesebb fizikai tevékenységek közé sorolhatjuk.

Az edzésekhez használt fitness gumiszalagok, elasztikus szalagok vagy gumiszalagok rendkívül praktikus és hatékony kiegészítői az otthoni és edzőtermi edzésekhez. A következőknek néhány hatékony gyakorlatsort olvashatsz ezekkel az eszközökkel!

Annak ellenére, hogy rendkívül sokoldalúak, hordozhatók és olcsók, az edzésekhez használt gumiszalagok a ritkábban használt sportszerek közé tartoznak. Erre jó eséllyel az lehet a magyarázat, hogy míg a futópadok, súlyok, ugrókötelek és más eszközök működése magától értetődő, addig a gumiszalagok megfelelő használata valamivel több ismerkedést igényel.

Sokak mosolyogva gondolnak vissza azokra az évekre, amikor gyerekekként a búcsúban az ugrálóvár volt a legnagyobb csoda, és mindig az volt az első dolog, ahová elrángatták szüleiket egy kiadós pattogásra. Mint kiderült, az ugrándozás, egész pontosan a trambulinozás egy nagyon is hatékony edzésforma, ami nem csak gyermeki boldogsággal áraszthatja el az embert, hanem valóban látható eredményeket is kínál.

Aki próbáltár már leadni a felesleges kilóidból, vagy legalább megtartani aktuális súlyodat, akkor tudod, hogy ez komoly kihívás lehet. Ha mindehhez még izmaidat is szeretnéd erősíteni, akkor még ennél is több erőfeszítésre lesz szükséged. Sokkal többre…

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu