Cubic H 2000 dupla csúszda mászóvárral
Cubic H 2000 dupla csúszda mászóvárral
Cubic H 2000 dupla csúszda mászóvárral
Cubic H 2000 dupla csúszda mászóvárral

Cubic H 2000 dupla csúszda mászóvárral

1 179 360 Ft
Cikkszám
DD-00157
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
1 179 360 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Egy nagyjából szimmetrikus komplex létesítmény. Két csúszdás toronyból áll, középen pedig egy tetővel rendelkező kocka áll, ahova a két toronyból érkező alagutak futnak be. A létesítmény érdekessége, hogy a két toronyban más-más típusú lépcsők és csúszdák állnak. A bal oldalon található kocka tetejét egy fedő elem fedi be, illetve korlát nélküli lépcső&csúszda kombináció található mellette, a másik csúszda korláttal kialakított.

Biztonságos játék tanúsítvánnyal rendelkezik.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cubic H 2000 dupla csúszda mászóvárral Termékleírása

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

A Cubic Toy program innovatív kombinációnak egyike a "H 2000" modell. A következő részekből áll:
- 14 darab cube (kocka) elem
- 2 darab létra elem
- 2 darab alagút
- 1 darab nagy csúszda
- 1 darab nagy lépcső
- 2 darab oldalsó védőelem
- 4 darab háromszög tetőelem
- 2 darab lépcső-csúszda kombináció
- 1 darab fedő elem
Egy nagyjából szimmetrikus komplex létesítmény. Két csúszdás toronyból áll, középen pedig egy tetővel rendelkező kocka áll, ahova a két toronyból érkező alagutak futnak be. A létesítmény érdekessége, hogy a két toronyban más-más típusú lépcsők és csúszdák állnak. A bal oldalon található kocka tetjét egy fedő elem fedi be, illetve korlát nélküli lépcső&csúszda kombináció található mellette. A jobb oldali kockán az egyenként vásárolható kevésbé meredek és biztonságosabb csúszda és lépcső van, a biztonságot még jobban elősegíti a fenti részen található két oldalsó védőelem is. Ideális lehet gyorsasági versenyekre, ahol két csapat egymás mellett versenyez, és a két csapat versenyezőinek a két-két csúszdán illetve lépcsőn kell minél gyorsabban keresztülmenniük. Ebben a létesítményben a gyermekek létrákon mászhatnak, lépcsőkön mehetnek fel és le, csúszdázhatnak, és alagutakban bújkálhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, kreativitását, logikai érzékét és gyorsaságát.

 

Mérete: 4 x 4,2 méter.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00157
Cikkszám
DD-00157
Paraméterek(440)
4x4,2m
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Cubic H 2000 dupla csúszda mászóvárral

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak