Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center
Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center
Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center
Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center

Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center

864 760 Ft
Cikkszám
DD-00299
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
864 760 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

A "B" kastély tulajdonképpen a Quadrotto létesítményre épül,  itt  két kocka vár két kocka tető nélküli. Egy négyzet, melynek minden sarkában egy-egy kocka áll, a kockákat pedig 50 cm átmérőjű alagutak kötik össze .(nem fenyeget a beszorulás veszélye). A különbség annyi a Quadrottohoz képest, hogy itt a tető miatt a gyerekek felülről nem mászhatnak be illetve ki két darab kockába.

Játszóházakban beltérben is felállítható, de könnyen szétszedhető elemeire és a szabadba is áttelepíthető igény szerint.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center Termékleírása

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

A Cubic Toy program innovatív kombinációnak egyike az "B" kastély. A következő részekből áll:
- 8 darab 50 cm átmérőjű lyukkal rendelkező kockaoldal elem
- 14 darab 40 cm átmérőjű lyukkal rendelkező kockaoldal elem
- 8 darab háromszög tetőelem
- 4 darab 50 cm átmérőjű alagút
A "B" kastély tulajdonképpen a Quadrotto létesítményre épül, csak itt a két kocka felső oldalán tető is van. Azaz egy négyzet, melynek minden sarkában egy-egy kocka áll, a kockákat pedig 50 cm átmérőjű alagutak kötik össze (nem fenyeget a beszorulás veszélye). A különbség annyi a Quadrottohoz képest, hogy itt a tető miatt a gyerekek felülről nem mászhatnak be illetve ki két darab kockába. Alkalmas lehet olyan játékokra például, hogy ki tud a leggyorsabban bemászni a létesítménybe az egyik felső lyukon, majd végigmászni a négyzeten az alagutakon keresztül, vissszaérni a kiindulási pontra, és kimászni a létesítményből. A játékok kitalálásának tulajdonképpen csak a kreativitás szabhat határt, rengeteg féle játékra felhasználható ez a létesítmény. A "A" kastélytól eltérően, itt csak két kocka rendelkezik tetővel. Ebben a létesítményben a gyermekek kockákban bújkálhatnak és alagutakban mászhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, gyorsaságát és koncentrációs képességét.

 

Mérete: 4 x 4 méter.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik


Hasonló termékek
Cubic Lépcső csúszdaelem
előrendelhető
78 330 Ft
Cubic Toy C Model
előrendelhető
239 200 Ft
Fedő Elem
előrendelhető
10 490 Ft
Kis Tunnel
előrendelhető
71 760 Ft
Létra Elem
előrendelhető
18 110 Ft
Cubic Nagy Tunel alagút
raktáron
61 210 Ft
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00299
Cikkszám
DD-00299
Paraméterek(440)
4x4m
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Cubic Castel B vár mászórendszer, óriás sport center

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak