Cubic L 2000, csúszdás mászórendszer

Cubic L 2000, csúszdás mászórendszer

759 200 Ft
Cikkszám
DD-00159
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
759 200 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Egy egyszerűbb, kevésbé komplex csúszdás létesítmény 16,8m2 helyigénnyel , kedvező árban.Minden oldalon nyitott kockából áll, amit egy alagút köt össze egy másik kockával, aminek a tetejéről egy csúszda és egy lépcső is indul ki (két oldalsó védőelem növeli a biztonságot). Egyszerűbb játékokra mindenképp ideális, hisz minden fontos elem (kocka, alagút, emelvény, csúszda, lépcső) megtalálható benne.

Biztonságos játék tanúsítvánnyal rendelkezik.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cubic L 2000, csúszdás mászórendszer Termékleírása

 

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

A Cubic Toy program innovatív kombinációnak egyike a "L 2000" modell. A következő részekből áll:
- 9 darab cube (kocka) elem
- 2 darab létra elem
- 1 darab alagút
- 1 darab nagy csúszda
- 1 darab nagy lépcső
- 2 darab oldalsó védőelem
Egy egyszerűbb, kevésbé komplex létesítmény, viszont az ára is kedvezőbb. Egy minden oldalon nyitott kockából áll, amit egy alagut köt össze egy másik kockával, aminek a tetejéről egy csúszda és egy lépcső indul ki (két oldalsó védőelem növeli a biztonságot). Egyszerűbb játékokra mindenképp ideális, hisz minden fontos elem (kocka, alagút, emelvény, csúszda, lépcső) megtalálható benne. Kisebbeknek bújócskára vagy fogócskára is alkalmas lehet. Ebben a létesítményben a gyermekek lépcsőkön mehetnek fel és le, csúszdázhatnak, és alagutakban bújkálhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, kreativitását, logikai érzékét és gyorsaságát

 

Mérete: 4 x 4,2 méter.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik

 


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00159
Cikkszám
DD-00159
Paraméterek(440)
4,2x4m
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Cubic L 2000, csúszdás mászórendszer

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak