Cubic kocka házikó, tornacenter

Cubic kocka házikó, tornacenter

128 940 Ft
Cikkszám
DD-00148
Készleten
Kiszállítás: 1-2 nap
db
128 940 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Egy egyszerű, de praktikus és sok célra felhasználható eszköz, mely elmeire bontható és összereakható. A doboz házikó tulajdonképpen egy kocka, melynek 6 oldalát 5 darab cube elem, illetve 1 darab létra elem adja. A létra elem segítségével a gyermekek felmászhatnak a házikó tetejére is. Mivel a cube elemek közepén lyuk van, a gyermekek szabadon tudnak ki-be mászni a házikóba.

Biztonságos játék tanusítvánnyal rendelkezik.Minőségi olasz termék.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cubic kocka házikó, tornacenter Termékleírása

 A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

 

 

 A Cubic Toy program klasszikus kompozícióinak egyike a "Dobos házikó". A következő részekből áll:
- 5 darab cube (kocka) elem
- 1 darab létra elem
Egy egyszerű, de praktikus és sok célra felhasználható eszköz. A dobos házikó tulajdonképpen egy kocka, melynek 6 oldalát 5 darab cube elem, illetve 1 darab létra elem adja. A létra elem segítségével a gyermekek felmászhatnak a házikó tetejére is. Mivel a cube elemek közepén lyuk van, a gyermekek szabadon tudnak ki-be mászni a házikóba. Egyszerű eszköz, mégis a gyermekek fantáziájától és kreativitásától függően szinte végtelen számú játékra felhasználható. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, kreativitását, logikai készségét és gyorsaságát.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik

 


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00148
Cikkszám
DD-00148
Paraméterek(440)
75x75cm
Raktárkészlet
VAN

Vélemények
Cubic kocka házikó, tornacenter

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak