Kis Tunnel
71 760 Ft
Cikkszám
DD-00152
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
71 760 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

A Cubic Toy program eleme a Cube elem is. Funkciója, hogy 6 ilyen Cube elemből össze lehet állítani egy játékkockát. A cube elemeket helyettesítheti más elem is, például a kocka egyik oldala lehet egy létra elem is, melyen keresztül a gyermek felmászhat a kocka tetejére. A cube elem közepén lévő lyukhoz fedő elemet, vagy egy alagút elejét illetve végét lehet hozzácsatlakoztatni.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Kis Tunnel Termékleírása

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális!

 

A Cubic Toy program eleme a Cube elem is. Funkciója, hogy 6 ilyen Cube elemből össze lehet állítani egy játékkockát. A cube elemeket helyettesítheti más elem is, például a kocka egyik oldala lehet egy létra elem is, melyen keresztül a gyermek felmászhat a kocka tetejére. A cube elem közepén lévő lyukhoz fedő elemet, vagy egy alagút elejét illetve végét lehet hozzácsatlakoztatni. A cube elemet a 4 mellette lévő elemhez kell a széleinél hozzákapcsolni. Ez minden Cubic Toy építmény alapja.

 

Mérete: 75 x 75 cm

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
DD-00152
Cikkszám
DD-00152
Paraméterek(440)
93x40cm
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Kis Tunnel

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak