Cubic M 2000 dupla csúszdás alagutas mászóvár

Cubic M 2000 dupla csúszdás alagutas mászóvár

1 622 400 Ft
Cikkszám
DD-00302
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
1 622 400 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Az egyik legnagyobb és legkomplexebb dupla csúszdás, mászóváras rendszer. Hat darab kockából áll, melyeket alagutak kötnek össze egymással. A kockákon létra elemek is találhatóak, amivel fel lehet mászni a kockák tetejére. Kettő kockán tető is van, kettőn pedig két különböző típusú csúszda illetve lépcső. Főleg olyan helyekre alkalmas, ahol valószínűsíthető, hogy egyszerre sok gyermek fogja használni. Egyszerre többen bújkálhatnak az alagutakban, mászhatnak a létrákon és csúszdázhatnak


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cubic M 2000 dupla csúszdás alagutas mászóvár Termékleírása

 

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

A Cubic Toy program innovatív kombinációnak egyike a "M 2000" modell. A következő részekből áll:
- 29 darab cube (kocka) elem
- 2 darab létra elem
- 4 darab alagút
- 1 darab nagy csúszda
- 1 darab nagy lépcső
- 2 darab oldalsó védőelem
- 8 darab háromszög tetőelem
- 1 darab fedő elem
- 2 darab lépcső-csúszda kombináció
Az egyik legnagyobb és legkomplexebb létesítmény. Hat darab kockából áll, melyeket alagutak kötnek össze egymással. A kockákon létra elemek is találhatóak, amivel fel lehet mászni a kockák tetejére. Kettő kockán tető is van, kettőn pedig két különböző típusú csúszda illetve lépcső. Főleg olyan helyekre alkalmas, ahol valószínűsíthető, hogy egyszerre sok gyermek fogja használni. Egyszerre többen bújkálhatnak az alagutakban, mászhatnak a létrákon és csúszdázhatnak. Esetleg gyorsasági akadályversenyekre, bújócskára vagy fogócskára is használható. Komplexebb, sokszereplős játékokra is ideális. Ebben a létesítményben a gyermekek lépcsőkön mehetnek fel és le, csúszdázhatnak, és alagutakban bújkálhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, kreativitását, logikai érzékét és gyorsaságát.

 

Mérete: 3,2 x 4,2 méter.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik

 


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00302
Cikkszám
DD-00302
Paraméterek(440)
3,2x4,2m
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Cubic M 2000 dupla csúszdás alagutas mászóvár

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak