Cubic Lépcső csúszdaelem
78 330 Ft
Cikkszám
DD-00155
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
78 330 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

A Cubic Toy program eleme a lépcső-csúszda kombináció is. Funkciója, hogy ezen keresztül tud felmenni, majd lecsúszni a gyermek az emelvényről. Ez a kombináció meredekebb, mint a sima lépcső illetve csúszda, de mégsem veszélyes a gyermek számára. Teljes egészében műanyagból van, és magassága nem éri el a kritikus esésmagasságot, így bármilyen talajon biztonsággal használható.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cubic Lépcső csúszdaelem Termékleírása

 A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális!

 

 

A Cubic Toy program eleme a lépcső-csúszda kombináció is. Funkciója, hogy ezen keresztül tud felmenni, majd lecsúszni a gyermek az emelvényről. Ez a kombináció meredekebb, mint a sima lépcső illetve csúszda, de mégsem veszélyes a gyermek számára. Teljes egészében műanyagból van, és magassága nem éri el a kritikus esésmagasságot, így bármilyen talajon biztonsággal használható. A kombináció mindkét részét, a csúszdát és a lépcsőt is az alattuk lévő cube elem felső oldalához kell hozzákapcsolni. Gazdaságos választás, mert így olcsóbban kapja meg a két terméket, mintha külön-külön vásárolná meg őket.

 

Mérete: 130,6 cm hosszú

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik

 


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
DD-00155
Cikkszám
DD-00155
Paraméterek(440)
130,6cm
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Cubic Lépcső csúszdaelem

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak