Cubic Toy E Model dupla házikós csúszda
Cubic Toy E Model dupla házikós csúszda
Cubic Toy E Model dupla házikós csúszda
Cubic Toy E Model dupla házikós csúszda

Cubic Toy E Model dupla házikós csúszda

636 170 Ft
Cikkszám
DD-00164
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
636 170 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

 Egy komplexebb, de praktikus és sok célra felhasználható eszköz. Az "F" modell három cubic elemekből álló kockából áll, melyeket egy-egy alagút köt össze. Az egyik szélső kocka tetején egy tető van (melyet 4 darab háromszög tető elem alkot), a középső kocka pedig egy sima cube elemekből álló kocka, a másik szélső kocka tetején pedig egy lépcső-csúszda kombináció helyezkedik el. A két szélső kockát egy-egy alagút köti össze a középső kockával.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cubic Toy E Model dupla házikós csúszda Termékleírása

 

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

A Cubic Toy program klasszikus kompozícióinak egyike az "E" modell. A következő részekből áll:
- 17 darab cube (kocka) elem
- 4 darab háromszög tető elem
- 2 darab alagút elem
- 1 darab lépcső-csúszda kombináció

Egy komplexebb, de praktikus és sok célra felhasználható eszköz. Az "F" modell három cubic elemekből álló kockából áll, melyeket egy-egy alagút köt össze. Az egyik szélső kocka tetején egy tető van (melyet 4 darab háromszög tető elem alkot), a középső kocka pedig egy sima cube elemekből álló kocka, a másik szélső kocka tetején pedig egy lépcső-csúszda kombináció helyezkedik el. A két szélső kockát egy-egy alagút köti össze a középső kockával. Az eszköz sok játékra felhasználható, bújócskára, fogócskára, szerepjátékokra. Miközben az egyik gyermek az alagúton bújik át, a másik gyermek a csúszdán csúszkálhat, a harmadik pedig a kockákban bújkálhat, így jelentős számú gyermek is képes egyszerre játszani az eszközön. Ebben a létesítményben a gyermekek lépcsőkön mehetnek fel és le, csúszdázhatnak, illetve kockákban és alagutakban bújkálhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, kreativitását, logikai érzékét és gyorsaságát.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik.


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00164
Cikkszám
DD-00164
Paraméterek(440)
-
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Cubic Toy E Model dupla házikós csúszda

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak