Cubic Toy B Model egyszerű csúszda házikóval

Cubic Toy B Model egyszerű csúszda házikóval

203 630 Ft
Cikkszám
DD-00161
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
203 630 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Egy egyszerű, de praktikus és sok célra felhasználható eszköz. A "B" modell egy cubic elemekből álló kockából áll, melyeknek egyik oldala egy létra elem. A kocka tetején egy fedő elem van, ehhez a felső részhez van hozzárögzítve a csúszda. Az eszköz érdekessége, hogy a kocka tetejére (a csúszdához) nem a lépcsőn keresztül, hanem a kocka falát képező létra elemen lehet csak felmenni.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cubic Toy B Model egyszerű csúszda házikóval Termékleírása

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

A Cubic Toy program klasszikus kompozícióinak egyike a "B" modell. A következő részekből áll:
- 5 darab cube (kocka) elem
- 1 darab létra elem
- 1 darab fedő elem
- 1 darab csúszda

Egy egyszerű, de praktikus és sok célra felhasználható eszköz. A "B" modell egy cubic elemekből álló kockából áll, melyeknek egyik oldala egy létra elem. A kocka tetején egy fedő elem van, ehhez a felső részhez van hozzárögzítve a csúszda. Az eszköz érdekessége, hogy a kocka tetejére (a csúszdához) nem a lépcsőn keresztül, hanem a kocka falát képező létra elemen lehet csak felmenni. Az eszköz sok játékra felhasználható, bújócskára, fogócskára, szerepjátékokra. Miközben az egyik gyermek a kockában bújik át, a másik gyermek pedig például csúszdázik, így viszonylag sok gyermek is képes egyszerre játszani rajta. Ebben a létesítményben a gyermekek létrákon mehetnek fel és le, csúszdázhatnak, és kockákban bújkálhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, kreativitását, logikai érzékét és gyorsaságát.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik.


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00161
Cikkszám
DD-00161
Paraméterek(440)
-
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Cubic Toy B Model egyszerű csúszda házikóval

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak