Cubic Toy C Model
239 200 Ft
Cikkszám
DD-00162
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
239 200 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Egy egyszerűbb, de praktikus és sok célra felhasználható eszköz. A "C" modell két cubic elemekből álló kockából áll, melyek egymásra vannak rakva. Az alsó kockából kiindul egy alagút, mely a szabadban ér véget. Az alagút kitámasztását egy szabadon álló cube elemmel oldották meg. Mindkét kocka csak cube elemekből épül fel.


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cubic Toy C Model Termékleírása

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

A Cubic Toy program klasszikus kompozícióinak egyike a "C" modell. A következő részekből áll:
- 12 darab cube (kocka) elem
- 1 darab alagút elem

Egy egyszerűbb, de praktikus és sok célra felhasználható eszköz. A "C" modell két cubic elemekből álló kockából áll, melyek egymásra vannak rakva. Az alsó kockából kiindul egy alagút, mely a szabadban ér véget. Az alagút kitámasztását egy szabadon álló cube elemmel oldották meg. Mindkét kocka csak cube elemekből épül fel. Az eszköz különlegessége a szabad térben végződő alagút. A játékot segíti, hogy az alsó kockába kívülről is be tudnak mászni a gyermekek, illetve az alagúton keresztül is. Az eszköz sokféle játékra alkalmas lehet, ennek csak a gyermekek kreativitása szabhat határt. Ebben a létesítményben a gyermekek többek között kockákban és alagutakban bújkálhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, kreativitását, logikai érzékét és gyorsaságát.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik.


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00162
Cikkszám
DD-00162
Paraméterek(440)
-
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Cubic Toy C Model

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak