Sportszer Hírek

Lezárult az Ország Boltja verseny. A verseny célja volt, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb, valamint a legjobb minőségű web shopokat. 

Az Eurobarométer 2010-es nemzetközi kutatása szerint a magyar társadalom 53 százaléka semmilyen fizikai aktivitást nem végez, 24 százaléka pedig csak havonta egy vagy három alkalommal mozog, sportol. Mivel ez utóbbinak a szervezetre semmilyen pozitív hatása nincs, kijelenthető: a magyar társadalom 77 százaléka fizikailag inaktív. A kutatást ezzel az adattal és egy relatív kockázati ráta meghatározásával végezték el.

A Svéd márka berobbant a magyar piacra, cégünk a brand kizárólagos importőre.A 2014-es Margitszigeti Vízilabda bajnokság hivatalos beszállítója. Cseh László úszótehetség Malmsten úszószemüvegben versenyez!

A Londoni Olimpián és a 2014 évi budapest EB. hivatalos modelljeit, illetve a Len és Fina által jóváhagyott, nemzetközi versenyekre előírt típusokat gyártó Malmsten termékek garantált minőséget képviselnek.

A FINA és LEN által hivatalosan elfogadott márka!

5 év garancia a telepített eszközökre nem kis idő, mi ennyit vállalunk a teljes hibamentesség jegyében.

A rendelésben foglalt eszközök legyártást követően csomagolt állapotban érkeznek a rendeltetés helyére.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu