Sportszer Hírek

Budapest szívében, a belvárosban új parkot alakított ki az V. kerület. A park Duna felőlei végében modern játszótér található, melynek játékai magyar zászlót megelevenítő öntött gumiszőnyegen kerültek elhelyezésre.

A világ számos országában folyamatosan  jelennek meg új edzésmódszerek, eszközök a propriocepció, a hatodik érzék vagy a "saját test-érzés" fejlesztésére. A versenysportban kutatások igazolják, hogy a még olyan sérülésveszélyes sportágakban is mint pl. a labdarúgás, kézilabda, röplabda, minimálisra lehet csökkenteni a különböző térd, boka, váll, gerinc és izom sérülések számát ezekkel az edzésmódokkal.

Intelligens , egyénre szabott gyakorlatok, tudatos alakformálás 0-99 éves korig Bokor Zsuzska pilates mestertanár mottója. A TACTIC SPORT elkötelezett híve a pilates módszernek ezért számtalan kiegészítővel és eszközzel találkozhat választékunkban. Szeretnénk megismertetni és megkedveltetni Önökkel ezt a test és tudat összhangjára épülő mozgásformát, ezért megosztjuk Önökkel a szakember  pilatesről alkotott véleményét.

A Műjégpálya újragondolt sétányának és téli szezonban a pálya körüli területeknek gumiburkolattal történő lefedése ezennel cégünk kivitelezésében megtörtént.

A francia Cornilleau pingpong asztal gyártó cég híres innovatív kezdeményezéseiről. A gyár fejlesztő mérnökei a világbajnok asztaliteniszező Jean Philippe Gatien szakmai tapasztalatát és a szintén francia Michelin cég újdonságait felhasználva jelentetik meg az újabb és újabb innovatív termékeket  , teszik kézzelfoghatóvá a fantasztikus ötleteket. A márka magyarországi képviseletét a TACTIC SPORT látja el.

Néhány a legújabb fejlesztések közül: a gyermek testmagasságához állítható mini pingpong asztal, szembarát szürke asztallap, biztonsági zármechanika az asztallapon, kültéri pingpong ütő, akadálymentes asztal a mozgáskorlátozottak részére, terep gördítő kerék.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu