Sportszer Hírek

Az asztalifoci nagyon népszerű játék az utóbbi időkben a stresszes munkát végző managerek közt is. Kávészünetben egy-egy parázs hangulatú csocsómeccs remekül tudja oldani  a felgyülemlett feszültséget. Nagyobb vállalatok az előterekben elhelyezett csocsóasztalokat saját logojukkal felfestve kérik, a céghez érkező vendégek ebből az apróságból is sejthetik hogy komoly, fejlődő vállalathoz érkeztek.

Az internet révén a katolikus plébános mutatványát, ahol gördeszkázás közben hírdette az igét a gyerekeknek  több millióan látták, a világhírre szert tevő plébános kezdeményezésére egy-egy gördeszkapálya épült azóta.  Zoltán atya elmondta., hite szerint a játékon át vezet az út a gyermekek szívéhez, akik ezáltal az egyházi tanításokhoz is közelebb kerülhetnek. Olyan fiatalok és idősebbek is egyaránt felkeresték az atyát az elmúlt időszakban akik első alkalommal jártak a templomban. 

A gördeszkázás és a fiatalok testi lelki fejlődése nekünk is szívügyünk, ezért ha szeretnél többet tudni ezekről a pályákról, fordulj hozzánk bizalommal, a magyarországi  forgalmazást , képviseletet cégünk a TACTIC SPORT vállalta el a közelmúltban.

2016.01.22 13:29

A nemzetközi gyermeknapot 1950 óta ünnepeljük. Ennek előzménye a Nemzetközi Demokratikus Nőszövetség 1949. novemberi határozata volt

Az innovatív I-play játékosan fejleszti  a gyerekek mozgáskoordinációját.

A játszótéri eszközök kapcsán megfogalmazódik Önben a szándék hogy jó minőségű, az időjárás viszontagságainak hosszú éveken át ellenálló eszközöket szerezzen be.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu