Cubic Castel A vár mászórendszer,N
Cubic Castel A vár mászórendszer,N
Cubic Castel A vár mászórendszer,N
Cubic Castel A vár mászórendszer,N

Cubic Castel A vár mászórendszer,N

943 800 Ft
Cikkszám
DD-00298
Beszerzés alatt
Kiszállítás: 3-4 hét
943 800 Ft
Az ár az Áfát tartalmazza!
Kérdés a termékről
Rövid leírás

Az "A" kastély tulajdonképpen a Quadrotto létesítményre épül.téy. Azaz egy négyzet, formájú mászórendszer amelynek minden sarkában egy-egy vár áll, a kockákat pedig 50 cm átmérőjű alagutak kötik össze (nem fenyeget a beszorulás veszélye). A különbség annyi a Quadrottohoz képest, hogy itt a tető miatt a gyerekek felül nem tudnak kibújni, vagy kimászni .


Nem csak webáruház!
Nem csak webáruház!

Itt dolgozunk. Téged is szívesen látunk vásárlóink között.

Cubic Castel A vár mászórendszer,N Termékleírása

A Cubic Toy játékcsalád minden elemét Olaszországban gyártják, minőségi európai termék. A távolkeleti kültéri játékokkal össze nem hasonlítható, bevizsgált, certifikáttal rendelkező óvodai játékprogram. Az elemek UV sugárzás káros hatásainak ellenállnak,  a nap fakító ereje hosszú éveken át nem látszik meg a játszóterek anyagának felületén. Ezek a termékek - ellentétben egy régebbi, hasonló jellegű termékcsaláddal - nagy, tágas teret biztosítanak a gyermekek számára a játszáshoz. A kockákon található lyukak is lényegesen nagyobbak, a gyermekek könnyedén átférnek rajtuk. Könnyű súlyúak, és egyszerűen szétszerelhetők. Így beltéri és kültéri használatra is alkalmasak, illetve könnyen mobilizálhatók. Nem tartalmaznak fémalkatérszt, így nem jelentenek sérülésveszélyt a gyermekek számára. Szétszerelhetők elemekre, így könnyen tárolhatók és csak kevés helyet foglalnak. Nem jelent problémát elszállítani egyik helyről a másikra, például télen kültérről beltérre. Eséscsillapítást nem igényel, így bármilyen környezetben felállítható. Szabadon bővíthető más Cubic Toy elemekkel, így a saját ízlésüknek megfelelő építményeket hozhatnak létre belőlük. Fejleszti a gyermekek kreativitását, ügyességét, koordinációs illetve logikai készségét. Játszóházak számára, illetve partikra és zsúrokra is ideális! Bármilyen más formába illetve kompozícióba is összeállíthatók az alkatrészek, csak a fantázia szabhat gátat az alkotásnak.

 

A Cubic Toy program innovatív kombinációnak egyike az "A" kastély. A következő részekből áll:
- 8 darab 50 cm átmérőjű lyukkal rendelkező kockaoldal elem
- 12 darab 40 cm átmérőjű lyukkal rendelkező kockaoldal elem
- 16 darab háromszög tetőelem
- 4 darab 50 cm átmérőjű alagút
Az "A" kastély tulajdonképpen a Quadrotto létesítményre épül, csak itt a kockák felső oldalán tető is van. Azaz egy négyzet, melynek minden sarkában egy-egy kocka áll, a kockákat pedig 50 cm átmérőjű alagutak kötik össze (nem fenyeget a beszorulás veszélye). A különbség annyi a Quadrottohoz képest, hogy itt a tető miatt a gyerekek felülről nem mászhatnak be illetve ki a kockákba. Alkalmas lehet olyan játékokra például, hogy ki tud a leggyorsabban végigmászni a négyzeten az alagutakon keresztül, és vissszaérni a kiindulási pontra. A játékok kitalálásának tulajdonképpen csak a kreativitás szabhat határt, rengeteg féle játékra felhasználható ez a létesítmény. A "B" kastélytól eltérően, itt minden egyes kocka rendelkezik tetővel. Ebben a létesítményben a gyermekek kockákban bújkálhatnak és alagutakban mászhatnak. Ezek mind mind fejlesztik a gyermekek ügyességét, gyorsaságát és koncentrációs képességét.

 

Mérete: 4 x 4 méter.

 

A termékre 2 év garancia vonatkozik


Hasonló termékek
Adatok
Márka
Italveneta Didattica
EAN kód
00298
Cikkszám
DD-00298
Paraméterek(440)
4x4m
Raktárkészlet
NINCS

Vélemények
Cubic Castel A vár mászórendszer,N

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Ország Botja díjak