Sportszer Hírek

A hullahopp karika sokakban a gondtalan gyermekkort idézi fel. Talán még te is emlékszel arra, amikor először kipróbáltad ezt a mókás játékszert, amiről akkoriban még nem is gondoltad volna, hogy egy valójában rendkívül hatékony sporteszköz is egyben.

Akár kedvenc edzőtermedben használod őket, akár otthoni edzéseidet egészíted ki velük, a kettlebell-ek, vagyis a gömbsúlyzók nem csak izmaidat erősítik, hanem általános sportteljesítményedet is látványosan javítják.

Az otthoni edzések tagadhatatlanul kényelmesebbek, mint edzőterembe járni. Nem kell időt szakítanod az utazásra, nem kell bepakolnod a táskádba és fülhallgatók nélkül hallgathatod kedvenc edzős zenéidet. Nem kell továbbá attól tartanod, hogy mások mit gondolnak rólad, és sosem foglalt egyetlen sporteszköz sem.

A szálkásítás egy gyakori fitneszcél, ami látszólag izmokra cseréli a test zsírpárnáit. De vajon hogyan érdemes belekezdeni, illetve milyen gyakorlatokat és milyen mennyiségben kell csinálni hozzá, hogy az eredmények minél előbb láthatóbbakká váljanak?

Sokan egész évben nehezen találnak időt arra, hogy aktívan foglalkozzanak a testmozgással, a vakációk pedig általában olyan sűrűre sikerednek, hogy a sportolás gyakran a fontossági lista legvégére csúszik vissza. A vakáció nem a stresszről kellene, hogy szóljon, mégis akad belőle bőven, ha az ember megpróbál beiktatni néhány edzést a hétköznapi programjai közé.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu