Sportszer Hírek

Ha az ugrókötelek kerülnek szóba, akkor vagy a játszótéren ugráló gyerekek, vagy az edzőteremben izzadó kardióedzők látványa jelenik meg lelki szemeid előtt. Az ugrókötél valójában egy nagyon sokoldalú sportszer, ami egyszerre kínál mozgékony szórakozást és komoly edzést is szervezeted számára.

A gömbsúlyzós, vagyis a kettlebell edzésekről biztosan hallottál már. Ezek a meglepően sokoldalú sportszerek sokkal hatékonyabbá tehetik edzéseidet, ráadásul olyan egyedi gyakorlatok is elvégezhetők velük, amikre más súlyok egyáltalán nem alkalmasak.

Habár a legtöbben a kardióedzéseket választják, ha fogyni szeretnének, a kardió és az erőedzés kombinációjával még hatékonyabban lehet megszabadulni az extra kalóriáktól. A legtöbbek számára ez nem újdonság, arra azonban már kevesen gondolnak, hogy a trambulinozással is közelebb kerülhetnek fitneszcéljaikhoz.

Ahogy közeleg a nyár, úgy érünk egyre közelebb ahhoz, hogy újra a szabadban, ráadásul vízen sportolhassunk. A SUP az a sportszer, ami egyszerre tud mindent, amit a legjobb fitness edzések, és egyszerre lehet vele túrázni menni. Tudj meg róla mindent!

Ha erősebb, formásabb, mutatós karokat szeretnél, amiket büszkén viselhetsz, akkor olyan gyakorlatokra lesz szükséged, amik kifejezetten a karizmokat célozzák meg. Az alábbiakban pontosan ilyen gyakorlatokat gyűjtöttünk össze!

prev
1...789...42
next
Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu