Sportszer Hírek

A január az év egyik legkomorabb hónapja. Nem elég, az ember ekkor csöppen vissza az ünnepekből a munkahelyi rutinba, még a borongós, hideg, sötét időjárás is a csúcspontján jár. Nem csoda, hogy sokan már ilyenkor elkezdik tervezgetni a nyári vakációjukat, hogy ebből is némi motivációt nyerjenek a téli hónapok átvészeléséhez.

Feneked tested legnagyobb izomcsoportja – egész pontosan a farizmoké. A farizmokat valójában három külön izom alkotja: a gluteus maximus, a gluteis medius és a gluteus minimus. Ezek az izmok teszik lehetővé a lépkedést, a futást, az ugrálást és a leülést is, illetve sokan esztétikailag is nagyra értékelik őket előnyös íveik miatt.

A derékfájás egy sokakat érintő probléma, ami még a hétköznapi feladatokat is megnehezítheti az ember számára. Derékfájás esetén az emberek többsége igyekszik minél többet pihentetni testét, azonban bizonyos gyakorlatok segíthetnek enyhíteni ezeket a kínokat. Egyes célzott mozdulatsorok megerősítik a hát, a has és a láb izmait, megkönnyítve ezzel a gerinc feladatát. Ezzel szemben bizonyos gyakorlatok csak árthatnak, ha valaki derékfájásban szenved.

December. A nagy családi ebédek és vacsorák és a fűtött otthonban töltött idők hónapja. Az emberek ilyenkor hajlamosak engedni a csábításnak, méghozzá gyakran a fittség és az edzési rutin rovására. Ha a lassú december után szeretnéd egy hatékony mégis vállalható edzésprogrammal indítani az új esztendőt, akkor az alábbi kihívás neked készült!

Kevés olyan zseniális dolog létezik a világon, amely használata során még csak megmozdulnunk sem kell, mégis mindeközben rengeteget tehetünk testünk megfelelő működésének fejlesztéséért. A masszázs azonban pont ezek közé a ritka, de annál nagyszerűbb dolgok közé tartozik. Mostani cikkünkben elhoztunk nektek mindent, amit a masszázsszőnyeg vásárlásról tudni kell, hogy Ti is bármikor élvezhessétek a masszázs vérkeringést serkentő, fájdalomcsillapító és egyéb pozitív hatásait akár már otthon, a kanapétokról.

prev
1...91011...42
next
Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu