Sportszer Hírek

Akár nem szeretsz mások előtt edzeni, akár spórolni szeretnél a havi bérleteken, vagy szimplán csak nem érsz rá eljárkálni, egy otthoni konditerem költséghatékony és kényelmes körülményeket biztosíthat számodra edzéseidhez.

Ha az év közben vágtál bele a rendszeres edzésekbe, akkor minden bizonnyal a te fejed felett is ott lebeg a kérdőjel, hogy vajon mi lesz majd télen. Hogyan fogod tudni folytatni az edzéseket, amikor elkezd havazni, és a hőmérséklet is a mínuszok között jár majd?

Ha idén formás feneket és lábakat kértél karácsonyra, akkor van egy jó és egy rossz hírünk. A rossz hír az, hogy nem fogsz december 25-én arra ébredni, hogy egyik napról a másikra teljesen megváltoztak a dolgok a derekad alatt. A jó hír? Kellő erőfeszítéssel és kitartással te is elérheted ezeket az áhított idomokat, ráadásul út közben egy jó adag kalóriát is leadhatsz magadról.

A fogyás tipikusan olyasmi, amit könnyebb mondani, mint ténylegesen kivitelezni. Mivel a fitneszben nincsenek kiskapuk, az egyetlen megoldás elhatároznod magadat, és odafigyelni mind étkezésedre, mind pedig a rendszeres testmozgásra.

Amikor kezdőként először belépsz az edzőterembe, meglehet, hogy te is megtorpansz majd a kigyúrt edzőtermi fenegyerekek láttán, akik úgy emelgetik a legnehezebb súlyokat, mintha azok gumiból lennének. Nem kell azonban aggódnod, hiszen valószínűleg ők is ott álltak a helyeden sok-sok évvel ezelőtt, és ők sem tudták, hogy melyik súlyhoz nyúljanak először, vagy egyáltalán melyik irányba induljanak el.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu