Sportszer Hírek

A tavasz meleg, ragyogó napjai az utolsó figyelmeztetések a nyári szezon előtt, és sokan csak most döbbennek rá, hogy hónapokkal ezelőtt el kellett volna kezdeni megformálni azt a bizonyos strandtestet. Ha te is ilyen cipőben jársz épp, akkor ne pánikolj és ne kezdd el azonnal túlhajtani magadat a legmegterhelőbb edzőtermi gépeken.

A SUP, vagyis az állva evezés (stand-up paddleboarding) az elmúlt évek egyik legnépszerűbb és legszórakoztatóbb vízi sportja. 

A szálkásítás egy nagyon felkapott fitneszcél lett az elmúlt év során, és ez a trend úgy tűnik, hogy 2022-ben is folytatódik. Ha te is formásabb fenékre, lábakra, karokra és mellizmokra vágysz, akkor próbáld ki az alábbi 10 perces szálkásító edzést, amit akár otthon is végigcsinálhatsz!

Szeretnél idén nyáron valami igazán új, különleges sportot kipróbálni? Vagy használtál már stand up paddle-t, de szeretnél egy új deszkát? Pattanj Te is vízre idén nyáron és élvezd ki egyszerre az evezés és a szörfözés minden előnyét a SUP board vásárlás által!

A SUP az angol stand-up paddling, azaz „állva evezés” nemzetközi rövidítése. Ez a vízi sport egyre nagyobb népszerűségnek örvend minden korosztályban, méghozzá nem véletlenül. De miért kaptak rá olyan sokan az állva evezésre és mi mindent érdemes tudnod róla, mielőtt te is belekóstolnál? Az alábbiakban ezekről lesz szó!

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu