Sportszer Hírek

2021.11.03 09:28

Az 1980-as évek végén megjelenő step aerobik egy teljesen új fejezetet nyitott az edzések történelmében. A sokoldalú step edzések intenzitása könnyedén szabályozható attól függően, hogy az ember alacsonyabb vagy magasabb fellépőt használ a gyakorlatokhoz, más mozgástartományokat vesz igénybe, vagy egyszerűen állít a saját tempóján.

Belevágnál egy olyan edzésformába, amiről tudod, hogy jót tesz a szívednek, a csontjaidnak, az izmaidnak, javítja az egyensúlyodat, és segít csökkenteni, illetve megőrizni testsúlyodat? Az imént az erőedzés előnyeit olvashattad.

Rugalmasságod fejlesztésével nem csupán egészségesebbé válik tested, hanem számos fájdalomtól és más fizikai kíntól is megszabadulhatsz. Akár aktívak hétköznapjaid, akár ülve töltöd időd nagy részét, testednek mindenképpen szüksége van a rendszeres nyújtásokra. Az alábbiakban néhány hasznos tippet osztunk tehát meg, amikkel rövid idő alatt rugalmasabbá varázsolhatod testedet.

Ha még csak most kezdenél bele a súlyzózásba, ezeket a kérdéseket mindenképp érdemes szem előtt tartanod!

Kétség sem férhet hozzá, hogy az intervallumedzések (HIIT) végzése az egyik leghatékonyabb módja állóképességed, erőnléted javítására, és egyben az alakformálásra is.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu