Sportszer Hírek

A SUP jóga, vagyis az álló evezéshez használt deszkán végzett jógázás elsőre meglehetősen nehéznek tűnhet, hiszen még a szárazföldön is előfordulhat, hogy elveszítjük az egyensúlyunkat. A SUP jógázás elsajátítása azonban nem lehetetlen, főleg, ha az ember tudja, hogy hol is kezdjen hozzá.

Ha az edzésekről van szó, a legtöbbek csak azzal foglalkoznak, hogy hogyan érhetik el a kitűzött fitneszcéljukat. De mi történik ez után? Hogyan maradhat aktív az ember és őrizheti meg elért eredményeit a sűrű, mozgalmas hétköznapok során? Mi a teendő, ha az ember motivációja alábbhagy, és mindennél nehezebbnek tűnik visszarázódni a mozgásrutinba?

Végre megérkezett a nyár és vele együtt a pihenés és a vakációk időszaka is. A tavasz remélhetőleg elegendő időt biztosított hozzá, hogy felébredj téli álmodból, most jött el ugyanis az aktív testmozgás főszezonja. Legyen szó hétvégi szórakozásról vagy konkrét fitneszcélok eléréséről, az alábbi sportok kezdők és veteránok számára is ideális választások lesznek a nyár során!

Ha a szálkásításról van szó, akkor egyetlen időtlen aranyszabályt kell szem előtt tartanod. Ne félj, nem kell kegyetlen edzésekre vetemedned, ha kevésbé zsíros izomzatot szeretnél – a titok nyitja a táplálkozás és az edzések megfelelő aránya.

Havi 4 kiló leadása komoly kihívásnak hangzik – mert az is. Sehol nincs előírva, hogy ilyen rövid idő alatt bárkinek ennyit kellene fogynia, azonban, ha még csak most tudatosult benned, hogy indul a bikiniszezon, akkor van néhány trükk, amit kipróbálhatsz.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu