Sportszer Hírek

A hullahopp karikákra a legtöbben egy szórakoztató gyermekkori játékként gondolnak, pedig ezek a „tornakarika” néven is ismert sportszerek valójában az aktív fogyás és alakformálás hatékony eszközei is lehetnek. Nem elég, hogy segítenek megszabadulni az extra kalóriáktól, illetve serkentik a vérkeringést, a hullahopp karikák még a deréktájéki izmokat is megerősítik, illetve az ember hangulatát is képesek javítani.

Képzeld magadat a vízpartra. Az ég és a víz kék színei szinte egybemosódnak a horizonton, az enyhe szellő pedig segít kiegyensúlyozni a tikkasztó hőséget. Egy deszkán állsz és eveződdel navigálsz a hullámok között, miközben a tájban gyönyörködsz.

Szeretnél egy olyan mozgásos elfoglaltságot a gyermekednek, amelyre mindig kapható lesz? Hagy meséljünk kicsit a gyerek trambulinokról!

Kipróbálnál egy sportot, ami szinte már extrémnek számít, de akár kiránduláshoz is alkalmas? Akkor a stand up paddle vásárlást neked találták ki!

A kettlebell (gömbsúlyzó) egy fura találmány. Annak ellenére, hogy lényegében egy tömör fémlabda, aminek van egy fogantyúja, számos olyan gyakorlatot lehet elvégezni vele, amik mind az aerob kapacitást, mint pedig az erőt képesek hatékonyan fejleszteni.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu