Sportszer Hírek

Bár egy kiadós futás, kerékpározás, vagy aerob edzés során az ember kellően elfárad, itt még nem értek véget a megpróbáltatások. Mi az amit mindenképp érdemes még tennünk, amire feltétlen érdemes ügyelnünk?

A szürke, fagyos időben az embernek a szabadban sincs igazán kedve mozogni, hogy karban tartsa testét. Sokak számára otthonuk maradt az egyetlen lehetőség a rendszeres edzésekre, de persze ezt könnyebb mondani, mint kivitelezni.

Sokak szerint a szálkásítás azt jelenti, hogy több ismétlést végzel könnyebb súlyokkal, és ettől mutatósabbá varázsolod izmaidat. Egyesek szerint a szálkásítás az izmok átformálásáról szól, pedig egyáltalán nem erről van szó…

Az „idén odafigyelek majd, hogy miből és mennyit eszek karácsonykor” egy nemes elhatározás ugyan, azonban amint az asztalra kerülnek az ünnepi finomságok, ez a gondolat valahogy rögtön el is illan.

Ha szeretnél súlyzókkal edzeni, akkor nem kell megvárnod, hogy az edzőtermek újra kinyissanak - és egyébként is, ki tudja, hogy hányszor zárják még be őket a közeljövőben. Erőedzéseidet otthon is elvégezheted, és akár egy komplett rutint is kialakíthatsz magadnak anélkül, hogy ki kellene lépned a házból.

 

Azonban fontos, hogy tudd, mire készülsz, hogy biztonságosan és hatékonyan edzhess otthonodban. A következőkben pontosan erről lesz szó!

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu