Sportszer Hírek

Félreértés ne essék – természetesen minden test lehet strandtest, azonban ha valamivel vékonyabb alakkal szeretnél megjelenni a vízparton, amikor kellően felmelegszik az idő, akkor erre nem két héttel a nyár előtt kell elkezdeni készülgetni. Az ilyen elsietett fogyási próbálkozások nem csak kínzóak lehetnek, hanem akár károsak is, arról nem is beszélve, hogy szinte lehetetlen hosszú távon vállalni őket.

Ahogy lassan beköszöntenek a tél borongós, sötét, hideg napjai, sokan hónapokra búcsút intenek az edzéseknek. Azonban pont, hogy ilyenkor lenne a legfontosabb aktívnak maradni, hiszen a téli testmozgás nem csak testünknek, hanem elménknek is jót tesz.

Ahogy a tél közeledtével a nappalok egyre hidegebbé, rövidebbé és komorabbá válnak, az embernek egyre kevesebb kedve marad hozzá, hogy kitegye a lábát meleg, kényelmes otthonából. A szabadtéri testmozgás szerelmesei ilyenkor mindig bajban vannak, hiszen az időjárás ellehetetleníti (vagy csak nagyon körülményessé teszi) a futást, a kerékpározást vagy épp a túrázást.

Mindenki tudja, hogy a rendszeres testmozgás az egészséges életmód szerves részét képezi, azonban ha fogyni szeretnél, akkor még több időt és erőfeszítést kell szentelned neki. Szerencsére rengeteg gyakorlat közül válogathatsz, amelyek segíthetnek ebben.

Egy változatos, rugalmas edzéstervnek több előnye is van. Nem csak érdekesebbeké teheted vele a testmozgással töltött időket, hanem mindig új dolgokkal lepheted meg testedet, hogy az ne szokjon hozzá mindig ugyan ahhoz a terheléshez. Ez a női alakformálás egyik kulcsa is!

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu