Sportszer Hírek

Az alapvető gyakorlatokat (fekvőtámasz, plankelés, hasprés, burpee, stb.) mindenki ismeri, és sokan – jogosan – unják is már őket. Szerencsére egy trambulinnal nem csak változatosabbá, hanem szórakoztatóbbá és hatékonyabbá is varázsolhatod otthoni edzéseidet!

Sokan nemes egyszerűsége miatt kedvelik annyira a SUP-ot, azaz a stand up paddleboardingot. Lényegében nem kell más hozzá, csak egy deszka, egy evező, és te. Azonban habár egy valóban nem túl összetett sportról van szó, a SUP is olyasmi, aminek érdemes felkészülten nekivágni. Egy néhány órás álló evezgetés garantáltan eszedbe juttatja majd azokat az izmaidat, amikről rég megfeledkeztél (vagy nem is tudtad, hogy léteznek).

A legtöbb embernek igazán jót tenne, ha többet mozogna. Legyen szó fogyásról, alakformálásról, az izmok erősítéséről, a szív és a tüdő karbantartásáról, vagy szimpla stresszoldásról, a rendszeres testmozgással mindenki csak jól járhat.

Szálkásítás – vannak, akik messze elkerülik, míg mások pont, hogy ezt tűzik ki fő fitneszcélként maguk elé. Ha te is az utóbbi tábort erősíted, akkor egy olyan edzéstervre lesz szükséged, amivel hatékonyan és viszonylag gyorsan érhetsz el látványos eredményeket.

A kettlebell (vagy „gömbsúlyzó”) első ránézésre nem egy olyan sportszer, amivel egy futónak foglalkoznia kellene, pedig valójában rendkívül hasznos része lehet edzéstervednek, ha tudod, hogy mire és hogyan használd.


Az alábbiakban eláruljuk, hogy miért fontos minden futónak kettlebellt használnia, és felsorolunk néhány gyakorlatot is, amiket beépíthetsz edzéstervedbe.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu