Sportszer Hírek

Az utóbbi évtizedben, de főleg az elmúlt néhány évben egyre többször akadtak SUP surf deszkák a különböző szabad vizeken, tavakon, folyókon. Túl azon, hogy nagyszerű szórakozást biztosít ez a sport, számos más érv is szól mellette – a továbbiakban 5 érvet olvashattok a SUP deszkák megvétele mellett!

Ha úgy érzed, hogy nehezedre esik elkezdeni egy edzésprogramot, vagy nem tudsz hosszú távon kitartani egy edzésterv mellett, akkor nem vagy egyedül. Sokak számára a legnagyobb kihívás felvenni azt a lendületet, ami elengedhetetlen céljaik eléréséhez.

A változatosság, ahogy mondani szokás, gyönyörködtet, és ez bizony az ember edzésprogramjára is vonatkozik. Az edzéseket nem csak azért fontos variálni, hogy ne und meg őket – a változatos edzésekkel elkerülheted, hogy tested hozzászokjon a rendszeresen ismétlődő terheléshez.

A pingpong, másnéven asztali tenisz egy igen nagy népszerűségnek örvendő sport. A közkedveltségének egyik oka, hogy könnyű elsajátítani az alapokat, és élvezni a játék örömét akkor is, ha az ember nem profi. Persze emellett számos pozitív hatást is gyakorol a szervezetre. És mennyivel jobb otthon játszani, mint a köztéri, hepehupás asztalon! Az alábbi cikkben összeszedtem néhány dolgot, amik a pingpongasztal rendelés mellett szólnak.

Évről-évre egyre közkedveltebb sporttá válik a SUP-ozás hazánkban is, nem véletlenül – akár a nyugalmat keresi valaki, akár a kihívást, egyaránt kielégíti az igényeit, ha a megfelelő SUP deszkát választja a tevékenységhez. Ráadásul a felfújható SUP deszka könnyen szállítható, már egy sporttáskában is.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu