Sportszer Hírek

Mi a közös a súlyemelőkben, CrossFitezőkben, és hivatásos sportolókban? Mindegyikük használ kettlebelleket edzései során! A kettlebell (vagy gömbsúlyzó) egy szimpla, mégis rendkívül sokoldalú sportszer, amit lényegében bárki beiktathat edzéstervébe.

A rendszeres testmozgás elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet a maximumot hozza ki magából. Ez nem jelenti azt, hogy csak erről kell szólnia az életnek, csupán annyit, hogy az életnek része kell legyen. Akár az alakformálás motivál, akár látványos izmokra vágysz, ha az edzést kézi súlyzó szett használatával egészíted ki, növeled annak hatásfokát, tehát eredményesebb lesz az edzésed!

Egyre több szülő dönt úgy, hogy amikor gyermekük kinövi a kismotort, akkor egy nagyobb motor helyett inkább tanuló, vagy másnéven futóbiciklit vesznek nekik. Ez nem csak a szülői kedveskedés egyik formája, de ráadásul nagymértékben hozzájárul a kicsik fejlődéséhez is. Alábbi cikkem arról szól, miért jó döntés, ha a gyerkőcöknek ilyen játék is a rendelkezésére áll.

Akár edzőterembe jársz, akár otthon edzel, mindenképpen érdemes elgondolkodnod azon, milyen lehetőségeket kínál a francia rúddal történő edzés, ha látványos, erős izmokat szeretnél. Most mutatok öt érvet, hogy miért érdemes ilyen sporteszközzel gyakorlatoznod neked is!

Szórakozásra, kikapcsolódásra, akár sportra vagy éppen csak mókázásra tökéletes választás a SUP deszka, ha a nyarat vízparton töltenéd! De milyen SUP deszka árakkal kell számolnod, és mit kapsz pontosan a pénzedért? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a SUP deszkákról, az idei nyár legnagyobb slágeréről!

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu