Sportszer Hírek

Akár az edzőteremben, akár az online tréningvideókban bizonyára te is találkoztál már azzal a furcsa súlyzórúddal, ami nem egyenes, hanem furcsa hajlítások vannak benne. Ezek az úgynevezett francia súlyzórudak, amiknek nem véletlenül ilyen a formájuk.

A pingpong, azaz hivatalos nevén asztalitenisz egy népszerű, mozgalmas sport, amelyet bárki, bármilyen szinten űzhet – de csak akkor, ha megfelelő felszereléssel rendelkezik ehhez. Ha nem szeretnéd, hogy a pingpongasztalod fogja vissza képességeidet, akkor muszáj a lehető legjobbat választanod a gyakorláshoz és otthoni meccseidhez!

 

Az alábbiakban átvesszük a legfontosabb szempontokat, amiket figyelembe kell venned a tökéletes pingpongasztal kiválasztásához!

Az újévi fitnesz fogadalmak meglehetősen sablonosnak tűnhetnek. Talán veled is megesett már, hogy nekifutottál egyszer, de februárra valahogy mégis azon kaptad magadat, hogy minden szabadidődet lazsálással töltöd. Ezen semmi szégyellnivaló nincs – a statisztikák szerint csak az emberek 8%-a tartja magát az év végéig újévi fogadalmaihoz.

Az előző év végén bizonyára nálad is a punnyadás volt a fő program, és jó eséllyel a karácsonyi finomságokat sem volt szíved visszautasítani, amikor kínálták őket. Idén viszont úgy döntöttél, hogy ideje lesz változtatni a dolgokon, és megszerezned magadnak, amire mindig is vágytál: álmaid bikinitestét.

Mint ahogy a legtöbb trendi dologgal, az emberek a plankeléssel is hamar túlzásokba estek, miután népszerűvé vált a testedzők köreiben. A világrekordot jelenleg egy több, mint 10 órás plankelés tartja. Szerencsére neked messze nem kell ilyen sokáig megőrizned ezt a meglepően hatékony pozíciót, ha szeretnéd megedzeni vele testedet.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu