Sportszer Hírek

Manapság mindenkinek elkélne egy kis stresszoldás. Szerencsére a rendszeres, aktív mozgás segíthet enyhíteni a stresszt és annak tüneteit, ami az edzések során termelődő endorfin hormonoknak köszönhető. Az edzések során továbbá a mozgásra koncentrálsz, ami segíti elvonni a figyelmedet a világ gondjairól és bajairól.

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy néha egyszerűen képtelen vagy rávenni magadat, hogy átöltözz az edzős ruháidba, és mozogni kezdj. A súlyzók már hetek óta várnak a szekrényben, és a jógamatracodat sem tudod, hogy hová tetted.

A COVID-19 járvány miatt bevezetett lezárásoknak köszönhetően sajnos az edzőtermek és más sportlétesítmények már hónapok óta nem látogathatók az országban. Sokan otthoni edzésekkel vészelik át ezt az időszakot, de rengetegen vannak persze azok is, akik már nagyon szeretnének visszatérni kedvenc konditermükbe. Remélhetőleg a korlátozások enyhítése hamarosan megkezdődik majd, és már idén megtehetjük ezt.

Ahogy a tél lassan is leteszi a lantot (legalább is erre az évre), nem csak a természet, hanem az emberek mozgás iránti vágya is ébredezni kezd. Rohamosan közeledik a jó idő, és hamarosan senki sem foghatja majd vastag, meleg ruháira a tél során felszedett kilókat.

Kerékpározás egy olyan készség, amit minden gyermeknek el kell sajátítania. Tény, hogy eleinte előfordulhatnak itt-ott kisebb esések és horzsolások, de amint belejönnek, a gyerkőcök hamar ráeszmélnek majd, hogy milyen szórakoztató és hasznos dolog is a kerékpározás.

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu