Sportszer Hírek

Kevés gyerekkori élmény fogható ahhoz, amikor az ember először kezd el pedálozni élete első kerékpárján. Akár szüleink, tanáraink, vagy éppen szomszédjaink tanítottak meg biciklizni egy életre hálásak lehetünk nekik, amiért átadták nekünk ezt hasznos, egészséges, és szórakoztató tudást.

Nehéz olyan embert találni, aki ne szeretné a napfényben csillogó, fodrozódó vizet, a puha homokot, és a friss szellőket, amiket egy vízpart kínál. Amikor a hőmérséklet megugrik, mindenki jobban érzi magát a víz közelében, legyen szó aktív, vagy kevésbé mozgalmas kikapcsolódásról.

A SUP, azaz a stand-up paddleboarding (álló evezés) jelenleg óriási népszerűségnek örvend, méghozzá nem véletlenül. Ez a sportág nem csak szórakoztató, hanem nagyon hasznos is a szervezetnek, hiszen a felsőtest nagy részét, a központi izmokat, és a lábakat is igénybe veszi. Egy közepes intenzitású SUP edzés során egy óra alatt 700, versenyszerű tempóban pedig ugyan ennyi idő alatt 1000 kalóriától is elbúcsúzhatsz.

Az edzésekről mindenki tudja, hogy fittebbé és akár izmosabbá is tehetik az embert. Vitathatatlan tény, hogy a rendszeres testmozgás jót tesz az ember egészségének, fizikumának, segít formában maradni, vagy lefogyni, és így tovább. Azonban az edzések egészen más jellegű előnyöket is kínálnak.

Az utóbbi években egyre többen hódolnak ennek a szabadidős tevékenységnek, olyannyira, hogy már alfajai is fejlődtek a sportágnak. Az alábbiakban bemutatjuk, milyen pozitívumai vannak ennek a tevékenységnek, és hogy miért is érdemes neked is a SUP vásárlás mellett dönteni!

Ország Botja díjak simplepay_hu borgun_hu